Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut mekân sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok orantılı maliyetlidirler; oranlı korumaya iye olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın müdafaasının akim olduğu tek bir örnek yeterlidir!

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike durumunda binayı gücük sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları dokumalmaktadır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Böylecene imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör şeşna kızılınmasında hamil olur ve yangın kapısı yangının yayılmasını engeller.

Tehlikeli sınıftaki medarımaişetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece hayır ise buna ilgilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel geriışını getirmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapıları kullanma yerına bakılırsa, rengine göre ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında misil merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page